Nieuws & aankondigingen

Hier vindt u al het nieuws en de aankondigingen over onze school. Neem zeker ook een kijkje bij de foto’s!

22.04.2024

Het 6de lj. op ZEEKLASSEN in Koksijde!

Ons 6de leerjaar trok een hele week op zeeklassen naar Koksijde. Wat hadden ze het naar hun zin! 5 dagen samen op weg!Strandverkenning – ravotten in de duinen – ALbert I . . .

lees meer

20.12.2023

🔥❤️‍🔥Warmste week❤️‍🔥🔥

Het leerlingenparlement besloot dat ook zij hun steentje wilden bijdragen voor de warmste week. Ze organiseerden 🍭🍬een snoepverkoop 🍬🍭. Een brief schrijven naar de ouders, posters maken . . .

lees meer

21.12.2023

🎄🌟Kerstspel 🌟🎄

Wat was het mooi, schattig, ontroerend, fijn, …

Onze kleuters en leerlingen van het vijfde leerjaar speelden een mooi kersttoneel. Ook de rest van de kinderen namen deel door de mooie . . .

lees meer

18.12.2023

🎄☃️🎅🏽 Kersttruienweek 🎄☃️🎅🏽

Op vraag van het leerlingenparlement werd een kersttruienweek gehouden! Wat een prachtige exemplaren hebben wij mogen aanschouwen! Bedankt aan alle leerlingen van het leerlingeparlement om deze mooi actie leven in . . .

lees meer

18.12.2023

⛸️Winterpret in Brasschaat ⛸️

De leerlingen van de lagere school gingen samen op pad om de schaatsbaan van Brasschaat onveilig te maken! Veel plezier, veel valpartijen maar geen gewonden . . .

lees meer

19.11.2023

Bingo op school

Wat een heerlijke avond organiseerde onze ouderraad. Groot en klein amuseerden zich rot tijdens een leuke bingoavond. Prachtige prijzen, een leuke sfeer, aangename host,.. Wat heb je meer nodig om . . .

lees meer

29.10.2023

🧇Wafeltjes 🧇

De ouderraad organiseert elk jaar een wafeltjesverkoop. Alle kinderen gaan op pad en verkopen wafeltjes aan buren, vrienden en familie. 🏘️

Voor de verkopers zijn er extra leuke cadeautjes . . .

lees meer

29.10.2023

🎃 Halloween 🎃

Wist je dat er een moord gebeurde op onze school? Juf Hanne werd donderdagnacht vermoord.. De politie was ten einde raad. Hoe moesten ze de echte moordenaar vinden?

Ze schakelden . . .

lees meer

27.10.2023

🧑🏽‍🌾Boerderijklassen 🌽

Elk jaar gaan onze kinderen een weekje logeren op de boerderij. 🐖 De vierhoekhoeve zet zijn deuren open en verwent de kinderen een hele week met lekker boereneten, veel boerderijweetjes . . .

lees meer

27.10.2023

🗳️Leerlingenparlement 🗳️

Samen school maken, daar gaan we voor! Want samenwerk maakt ons sterk!

Samen school maken vraagt ook inzet en participatie van onze kinderen. Elk jaar kunnen kinderen zich kandidaat stellen . . .

lees meer

26.01.2022

De vrolijke vogeltjesklas! - De thuis van onze 2,5 en 3 jarigen.

“Wauw” zegt bijna iedereen die op bezoek komt in onze vrolijke vogeltjesklas. “Wat een ruimte! Wat een paleis! Wat een mooie klas! En een eigen snoezelruimte?! Hier moeten jullie mee . . .

lees meer

07.06.2021

Film - Kom jij groeien op onze school?

Hoi, ik ben Madelief. Graag vertel ik jullie hoe ik op Mater Dei Centrum kon groeien van een klein zaadje tot een mooie grote bloem. Kijken jullie mee?

https://youtu . . .

lees meer