Nieuws & aankondigingen

Hier vindt u al het nieuws en de aankondigingen over onze school. Neem zeker ook een kijkje bij de foto’s!

01.05.2023

6 mei => Lentefeest!

Op zaterdag 6 mei is het zover! Een hele dag feest ten ere van de kinderen. Eerst mogen ze het beste van zichzelf geven op het podium. Daarna genieten ze . . .

lees meer

01.05.2023

Project kriebelbeestje: een stapje dichter naar het 1ste leerjaar!

De voorbije twee weken werden de kinderen van de derde kleuterklas en het 1ste leerjaar ondergedompeld in een leuk project over kriebelbeestjes.

We vertrokken vanuit een leuk verhaal, gingen op . . .

lees meer

25.04.2023

Zeeklassen april 2023

Geniet mee van de avonturen van onze zesdeklassers aan de zee . . .

lees meer

22.02.2023

Carnaval

Enkele jaren hebben we dit grote feest moeten missen, maar dit jaar was het terug met alle toeters en bellen! Een heuse talentenshow vol enthousiastelingen die zich van hun beste . . .

lees meer

02.12.2022

Sint op school

Wat een spannende dag voor al onze kinderen. De Sint kwam op bezoek met zijn zwarte pieten. Ze hadden verschillende uitdagingen bij voor de kinderen. Door samen te werken lieten . . .

lees meer

14.11.2022

De voorleesweek

Naar aanleiding van de voorleesweek voorzagen we weer verschillende projecten om kinderen te laten genieten van boeken. De hele school werkte deze week rond het boek ‘de muis in de . . .

lees meer

23.02.2022

KIJKMOMENT voor nieuwe instappertjes!

We zetten de deuren van onze kleuterschool open! Juf Veerle uit de vrolijke Vogeltjesklas laat u heel graag kennismaken met haar klasje… VAN HARTE WELKOM bij onze kleinste kapoenen . . .

lees meer

28.01.2022

AANMELDEN EN INSCHRIJVEN - 2022-2023

Voor alle toekomstige kleutertjes en leerlingen die willen kennismaken met onze groene school in het centrum van Brasschaat….

DIT SCHOOLJAAR

Wanneer u voor dit schooljaar nog wilt inschrijven, neemt u . . .

lees meer

26.01.2022

De vrolijke vogeltjesklas! - De thuis van onze 2,5 en 3 jarigen.

“Wauw” zegt bijna iedereen die op bezoek komt in onze vrolijke vogeltjesklas. “Wat een ruimte! Wat een paleis! Wat een mooie klas! En een eigen snoezelruimte?! Hier moeten jullie mee . . .

lees meer

07.06.2021

Film - Kom jij groeien op onze school?

Hoi, ik ben Madelief. Graag vertel ik jullie hoe ik op Mater Dei Centrum kon groeien van een klein zaadje tot een mooie grote bloem. Kijken jullie mee?

https://youtu . . .

lees meer

24.09.2020

Het leerlingenparlement

We zijn met een super toffe groep gestart dit schooljaar! Van alle klassen zijn er vertegenwoordigers die het beste voor de school willen.

Een van de dingen op ons lijstje . . .

lees meer