Nieuws van de ouderraad

SEPTEMBER 2020

Een speciaal schooljaar om te starten maar we steken onze handen weer uit de mouwen! In een bijzonder jaar, waar niet veel mogelijk is, proberen we toch het onmogelijke weer waar te maken! Benieuwd wie we zijn?

We starten met onze jaarlijkse wafelslag. En hopen op een reuzeverkoop! Doen jullie mee?

Heb je nog zin en tijd over?

Hopelijk tot snel op 1 van onze vergaderingen!

de ouderraad!

FEBRUARI NIEUWS

Het was een geslaagde eerste editie die quiz! Bedankt iedereen om er samen een topavond van te maken!

DECEMBER NIEUWS

Het einde van het jaar nadert en we kunnen terugblikken op een aantal superleuke activiteiten die we met de ouderraad organiseerden.

Allereerst hadden we 23 november de Bingo avond.  Meester Senne presenteerde met veel enthousiasme deze zeer geslaagde avond. Er waren mooie prijzen te winnen, de sfeer was top en de blije gezichten spraken voor zich.  Dit vraagt om een herhaling volgend schooljaar!

Naar jaarlijkse traditie was er vrijdag 13 december een mooie kersthappening. De kinderen van de lagere school zorgden voor een heuse kerstmarkt met zelfgemaakte kerststukjes, lekkere koekjes, cakejes en andere leuke creaties voor de warmste week. De ouderraad serveerde een hartverwarmertje bij het koude weer, chocomelk en heerlijke soep. De vele ouders en grootouders die langskwamen zorgden voor een hele gezellige ambiance.

Maar volgend jaar volgt er meer! Op zaterdag 8 februari wordt er een superspannende en leuke quiz-avond georganiseerd. We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten met jullie teams. Jong en oud, iedereen welkom!

Een hele fijne kerstvakantie gewenst, geniet van de feestdagen en alvast onze allerbeste wensen voor en gezond en gelukkig nieuwjaar!

1/1